Invitation til Åben Skole 3/11 2016

• Dato: 22 October 2016

Sønderborg Friskole åbner dørene til Åben Skole d. 3. november 2016 kl. 16.30 på Voldgade 3.

Alle forældre, nuværende som kommende, samt andre nysgerrige er velkomne til at komme forbi og få en præsentation af skolen, værdigrundlaget, lærerstaben og det forpligtende fællesskab.

Efter de indledende præsentationer, vil der være muligt for interesserede at få en snak med bestyrelsen og skoleleder. Indskrivning på dagen er mulig. Der vil være forskellige aktiviteter i form af perlepladeværksted (viderebygning af skolens kantede kreaprojekt med perler), salg af Sønderborg Friskoles T-shirts, græskarsuppe, kaffe, saft og kage.

Program for dagen

• Kl. 16.30 - 17.10
    • Fællessang
    • Præsentation af værdigrundlaget og det forpligtende fællesskab
    • Friskolesangen
    • Præsentation af lærerne
  • Kl. 17.10
    • Nuværende forældre går ud i klasserne til gruppemøde med deres kontaktlærer
  • Kl. 17.10 - 19.00
    • Besøgende kan få en snak med bestyrelsen og skoleleder. Indskrivning på dagen er mulig. Imens vil der være forskellige aktiviteter, som perlepladeværksted (viderebygning af skolens kantede kreaprojekt med perler), salg af Sønderborg Friskoles T-shirts, græskarsuppe, kaffe, saft og kage.

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Åben Skole 2016